Υλικά (1 φλιτζάνι)
175 ml ελαιόλαδο
4 κουταλιές ξύδι
2 κουταλάκια καθαρό μέλι
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
2 κουταλιές ανάμικτα κομμένα μυρωδικά (μέντα, μαϊντανός, τσάιβς, θυμάρι)
αλάτι και πιπέρι
4 κουταλιές ξύδι
2 κουταλάκια καθαρό μέλι
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
2 κουταλιές ανάμικτα κομμένα μυρωδικά (μέντα, μαϊντανός, τσάιβς, θυμάρι)
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα συστατικά σε ένα δοχείο με βιδωτό κάλυμμα μαζί με αλατοπίπερο κατά τη γεύση. Το κτυπάμε καλά μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιόμορφο.Βινεγκρέτ λεμονιού ή λάιμ: Χρησιμοποιούμε 4 κουταλιές φρέσκο χυμό λεμονιού ή λάιμ αντί για ξύδι.