Υλικά (4 μερίδες)
1 κιλό μοσχάρι
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/2 φλιτζ. λάδι
2 λεμόνια
αλάτι και πιπέρι
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/2 φλιτζ. λάδι
2 λεμόνια
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
-Βάζετε το λάδι σε μία κατσαρόλα να κάψει-Ρίχνετε το κρεμμύδι και τσιγαρίζετε
-Προσθέτετε το κρέας ανακατεύοντας να τσιγαριστεί
-Προσθέτετε νερό να σκεπάσει το κρέας
-Στύβετε τα λεμόνια
-Αλατοπιπερώνετε
-Προσθέτετε το χυμό από τα λεμόνια
-Αφήνετε να βράσουν όλα μαζί σε σιγανή φωτιά μέχρι να μείνουν με τη σάλτσα τους.