Υλικά
1 κιλό μοσχάρι
1/2 πακέτο μακαρόνια
3 φρέσκιες ντομάτες
3 κουταλιές της σούπας βούτυρο
6 κουταλιές της σούπας κεφαλοτύρι τριμμένο
5 φλιτζάνια νερό
αλάτι και πιπέρι
1/2 πακέτο μακαρόνια
3 φρέσκιες ντομάτες
3 κουταλιές της σούπας βούτυρο
6 κουταλιές της σούπας κεφαλοτύρι τριμμένο
5 φλιτζάνια νερό
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
-Αλατοπιπερώνετε το κρέας-Τρίβετε στον τρίφτη τις ντομάτες
-Βάζετε το κρέας στο ταψί
-Προσθέτετε το βούτυρο και την μισή ποσότητα ντομάτας
-Ψήνετε σε μέτριο φούρνο έως να ροδίσει και να μισοψηθεί
-Προσθέτετε το νερό και την υπόλοιπη ντομάτα και μόλις βράσουν ρίχνετε τα μακαρόνια και ανακατεύετε που και που να μην κολλήσουν
-Σερβίρεται με κεφαλοτύρι.