Υλικά
1 κιλό μοσχαράκι γάλακτος
1/3 φλ. του τσαγιού βούτυρο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κ. σ. κοφτή αλεύρι
1 καρότο ψιλοκομμένο
2 κ. γ. κοφτά αλάτι
2 μέτριες πατάτες
μαϊντανό
πιπέρι
1/2 φλ. τσ. αρακά
2 μέτριες ντομάτες
Για το φύλλο
3 κ. σ. λάδι
6 κ. σ. νερό
2 αυγά ελαφρά χτυπημένα
1 κ. γ. κοφτό αλάτι
1/2 φλ. τσ. μαλακό βούτυρο
1/3 φλ. του τσαγιού βούτυρο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κ. σ. κοφτή αλεύρι
1 καρότο ψιλοκομμένο
2 κ. γ. κοφτά αλάτι
2 μέτριες πατάτες
μαϊντανό
πιπέρι
1/2 φλ. τσ. αρακά
2 μέτριες ντομάτες
Για το φύλλο
3 κ. σ. λάδι
6 κ. σ. νερό
2 αυγά ελαφρά χτυπημένα
1 κ. γ. κοφτό αλάτι
1/2 φλ. τσ. μαλακό βούτυρο