Υλικά (6 μερίδες)
6 μερίδες κοτόπουλο κομμένες στην μέση
4 κουταλιές λάδι
1/2 κουταλάκι ξερό θυμάρι
1/2 κουταλάκι ξερό φασκόμηλο
1/2 κουταλάκι ξερό δενδρολίβανο
15 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
Φλούδες λεμονιού (χωρίς το άσπρο) κομμένες σε πολύ λεπτές λωρίδες
2 μίσχους σέλινο ψιλοκομμένο
1 κουταλιά μαϊντανό ψιλοκομμένο
Λίγο μοσχοκάρυδο
Αλάτι
Πιπέρι
4 κουταλιές λάδι
1/2 κουταλάκι ξερό θυμάρι
1/2 κουταλάκι ξερό φασκόμηλο
1/2 κουταλάκι ξερό δενδρολίβανο
15 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
Φλούδες λεμονιού (χωρίς το άσπρο) κομμένες σε πολύ λεπτές λωρίδες
2 μίσχους σέλινο ψιλοκομμένο
1 κουταλιά μαϊντανό ψιλοκομμένο
Λίγο μοσχοκάρυδο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
1. Σε ένα σκεύος που κλείνει καλά βάζουμε το λάδι, το κοτόπουλο και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά.2. Ψήνουμε το φαγητό σε προθερμασμένο φούρνο στους 190°C για 1 1/2 ώρα περίπου χωρίς να σηκώσουμε καθόλου το καπάκι