
Υλικά (6 μερίδες)
1,5 πακέτο μακαρόνια λεπτά
3 ντομάτες για μαγείρεμα τριμμένες
4 μακρόστενα λουκάνικα κομμένα σε κύβους
2 πράσινες πιπεριές ψιλοκομμένες
1 κύβο ζωμού κότας
1,5 ποτήρι λάδι
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 νεροπότηρα νερό
αλάτι & πιπέρι
τυρί για τρίψιμο
3 ντομάτες για μαγείρεμα τριμμένες
4 μακρόστενα λουκάνικα κομμένα σε κύβους
2 πράσινες πιπεριές ψιλοκομμένες
1 κύβο ζωμού κότας
1,5 ποτήρι λάδι
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 νεροπότηρα νερό
αλάτι & πιπέρι
τυρί για τρίψιμο
Εκτέλεση
Βράζουμε τα μακαρόνια για 8 λεπτά. Τα στραγγίζουμε και τα σκεπάζουμε με το καπάκι.Παίρνουμε μια άλλη κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κρεμμύδια. Μόλις τα σοτάρουμε ρίχνουμε τα 3 νεροπότηρα νερό, βάζουμε τις τριμμένες ντομάτες, βάζουμε τα λουκάνικα και το λάδι, αλάτι και πιπέρι. Μόλις η σάλτσα μας αρχίζει να βράζει ρίχνουμε και το κύβο ζωμού κότας και σάλτσα θα είναι έτοιμη σε μισή ώρα περίπου.
Όταν είναι έτοιμη τρίβουμε το τυρί και ήρθε η ώρα για σερβίρισμα. Παίρνουμε 6 ρηχά πιάτα, βάζουμε πρώτα λίγο τριμμένο τυρί στον πάτο, μετά τα μακαρόνια, από πάνω την σάλτσα και τριμμένο τυρί.
Καλή όρεξη!