Υλικά
3 κούπες γεμάτες φύλλα και τρυφερά κλαδάκια αρμπαρόριζας (πατημένα καλά)
2,5 κιλά ζάχαρη
3 λίτρα τσίπουρο
Μία μεγάλη γυάλινο μπουκάλι και ένα ραβδί ή έναν πλάστη
που να χωράει να περνάει από το στόμιο της μπουκάλας.
2,5 κιλά ζάχαρη
3 λίτρα τσίπουρο
Μία μεγάλη γυάλινο μπουκάλι και ένα ραβδί ή έναν πλάστη
που να χωράει να περνάει από το στόμιο της μπουκάλας.
Εκτέλεση
Πλένουμε τα φύλλα και τα κλαδάκια και τα αφήνουμε να στεγνώσουν, τα βάζουμε μέσα στην νταμιτζάνα ρίχνουμε την ζάχαρη και το τσίπουρο και ανακατεύουμε με το ραβδί και την κλίνουμε.Δεν τη βάζουμε στον ήλιο.
Σε τακτά χρονικά διαστήματα ανακατεύουμε με το ραβδί το μείγμα για να βοηθήσουμε να λιώσει η ζάχαρη, όταν η ζάχαρη λιώσει τότε το λικέρ μας είναι έτοιμο.
Καλή επιτυχία!