Υλικά (4-6 μερίδες)
500 γρ. ριγκατόνι, πέννες ή άλλο ζυμαρικό της επιλογής μας
1/2 φλιτζ. μπλε τυρί κομματιασμένο
2 κουταλιές τυρί παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο
2 κουταλιές βούτυρο (προαιρετικό)
πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό και το επαναφέρουμε στην κατσαρόλα του.2. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, βάζοντας και το προαιρετικό βούτυρο για πιο ομοιόμορφη σάλτσα.
3. Ανακατεύουμε απαλά για να αναμιχθούν τα συστατικά και να λιώσουν τα τυριά.
4. Σερβίρουμε αμέσως.