Γρανίτα μούρο 1 ψήφοι

Από ΕΛΠΙΔΑ Μ.
Γρανίτα μούρο
 
 

Υλικά (6)

500 γρ. κόκκινα ή μαύρα μούρα σε κονσέρβα
2 κεσεδάκια άπαχο γιαούρτι
½ κούπα άπαχο αποβουτυρωμένο γάλα
1 κ. γ. ξύσμα λεμονιού
1 κ. σ. χυμό λεμονιού

Εκτέλεση

Στραγγίστε τα μούρα από το χυμό τους. Κρατήστε 1/3 κούπας από το χυμό τους. Κάντε πουρέ τα υπόλοιπα μούρα και προσθέστε 1 κουταλιά σούπας από το χυμό τους και το χυμό λεμονιού. Σε ένα μπολ ανακατέψτε το γιαούρτι, το ξύσμα λεμονιού και το γάλα. Αναμείξτε ελαφρά τα παραπάνω μεταξύ τους μια με δυο φορές. Με ένα κουτάλι γεμίστε τις θήκες γρανίτας. Βάλτε τις στην κατάψυξη.
0 αστέρια από 1 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες