Υλικά
2 αυγά βρασμένα και κομμένα στα 4
αλάτι
πιπέρι
λίγη κάππαρη
αλάτι
πιπέρι
λίγη κάππαρη
Εκτέλεση
Αλατίζουμε το αγγουράκι και το αφήνουμε σε τρυπητό μισή ώρα να στραγγίσει. Βάζουμε αλάτι, πιπέρι στις γαρίδες και ανακατεύουμε με τη μαγιονέζα, το αγγουράκι και τα αυγά τα ψιλοκομμένα. Τα αγγουράκια τουρσί τα κόβουμε ροδέλες.Σε σαλατιέρα βάζουμε 1 στρώση γαρίδες, 1 στρώση αγγουράκια,
1 μαγιονέζα. Στολίζουμε με τα αυγά στα 4 και λίγη κάππαρη.