Υλικά (25 κομμάτια περίπου)
Για τη ζύμη:
1 ποτήρι ηλιέλαιο
1 ποτήρι χλιαρό γάλα
1 πακέτο φαρινάπ (περίπου)
1 κ.γ. ξηρή μαγιά
1 κ.γ. ζάχαρη
1 κ.σ. ξύδι
αλάτι
Για τη γεμιση:
2 αυγά
250 γρ. κίτρινο τυρί τριμμένο
5 φέτες ζαμπόν κομμένο σε κομματάκια
πιπέρι
1 ποτήρι ηλιέλαιο
1 ποτήρι χλιαρό γάλα
1 πακέτο φαρινάπ (περίπου)
1 κ.γ. ξηρή μαγιά
1 κ.γ. ζάχαρη
1 κ.σ. ξύδι
αλάτι
Για τη γεμιση:
2 αυγά
250 γρ. κίτρινο τυρί τριμμένο
5 φέτες ζαμπόν κομμένο σε κομματάκια
πιπέρι