Υλικά (4-6 μερίδες)
10 αυγά βρασμένα σφιχτά
λάδι για τηγάνισμα
1/4 φλιτζάνι κόκκινα κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες
1 κουταλιά ξηρά τσίλι κομμένα σε κομμάτια του 1,5 εκ.
1 καυτερή πιπεριά ξεσποριασμένη (προαιρετικά)
1/3 φλιτζάνι ζάχαρη μαύρη
1/3 φλιτζάνι χυμός ταμαρίνδης
1/4 φλιτζάνι νερό
2 κουταλιές σος ψαριού
1/4 κουταλιά αλάτι
400 γρ. ρύζι
λάδι για τηγάνισμα
1/4 φλιτζάνι κόκκινα κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες
1 κουταλιά ξηρά τσίλι κομμένα σε κομμάτια του 1,5 εκ.
1 καυτερή πιπεριά ξεσποριασμένη (προαιρετικά)
1/3 φλιτζάνι ζάχαρη μαύρη
1/3 φλιτζάνι χυμός ταμαρίνδης
1/4 φλιτζάνι νερό
2 κουταλιές σος ψαριού
1/4 κουταλιά αλάτι
400 γρ. ρύζι