Αρνίσια παϊδάκια ποζάρσκι 3 ψήφοι

Αρνίσια παϊδάκια ποζάρσκι
 
 

Υλικά

400 γρ. παϊδάκια
100 γρ. μπαγιάτικο ψωμί
1/2 κούπα γάλα
1 αυγό
1 κτσ μαϊντανό
ψιλοκομμένο
1 /2 πολύ ψιλοκομμένο ή
τριμμένο κρεμμύδι
τριμμένη φρυγανιά
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Ξεκοκαλίζουμε τα παϊδάκια και ψιλοκόβουμε το κρέας ή το αλέθουμε στην κρεατομηχανή. Το ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά - πλην της φρυγανιάς. Το μείγμα πρέπει να «στέκεται», ώστε να το πλάσουμε γύρω από το κόκαλο (αν χρειάζεται, προσθέτουμε φρυγανιά). Καλύπτουμε τα καλυμμένα κόκαλα με φρυγανιά και ψήνουμε για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά. Μπορούμε, επίσης, να βάλουμε το κρέας από δύο παϊδάκια γύρω από κάθε κόκαλο.
3 αστέρια από 3 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες