Γαύρος μαρινάτος 13 ψήφοι

Γαύρος μαρινάτος
 
 

Υλικά (2-4 μερίδες)

1/2 κιλό γαύρο
ξύδι
1-2 κεφάλια σκόρδο
μαϊντανό
ελαιόλαδο

Εκτέλεση

-Αφαιρείτε τα κεφάλια και τα εντόσθια από τους γαύρους
-Τους πλένετε καλά και τους στραγγίζετε
-Βάζετε τα ψάρια σε ένα ταψάκι και τα καλύπτετε με ξύδι
-Μετά από 24-30 ώρες, τα βγάζετε και τα καθαρίζετε από το κόκαλο
-Τα βάζετε σε ένα ταψάκι, ανοιγμένα φιλέτα σε στρώσεις
-Πασπαλίζετε κάθε στρώση με ψιλοκομμένο σκόρδο και μαϊντανό
-Ρίχνετε λάδι μέχρι να καλυφθεί
-Διατηρείται στο ψυγείο.
2 αστέρια από 13 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες