Υλικά (2-4 μερίδες)
600 γρ. σε κομμάτι ζαμπόν
1 1/2 ψιλοκομμένο αγγούρι
αλάτι
2 κουταλιές γάλα
2 κουταλάκια κομμένο εστραγκόν
3 ψιλοκομμένα μανιτάρια
πιπέρι
2 κουταλάκια μουστάρδα
1 1/2 ψιλοκομμένο αγγούρι
αλάτι
2 κουταλιές γάλα
2 κουταλάκια κομμένο εστραγκόν
3 ψιλοκομμένα μανιτάρια
πιπέρι
2 κουταλάκια μουστάρδα
Εκτέλεση
1. Αλείφετε το ζαμπόν με 1 κουταλάκι από τη μουστάρδα.2. Σοτάρετε τα μανιτάρια με τη φετινή, προσθέτετε το αγγούρι, το εστραγκόν, το γάλα και την υπόλοιπη μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι. Αποσύρετε το μίγμα από τη φωτιά και αλείφετε με το μίγμα το ζαμπόν.
3. Ψήνετε το ζαμπόν 20? περίπου στο φούρνο προθερμασμένο στους 200 βαθμούς. Σερβίρετε το ζαμπόν με τη σάλτσα του κομμένο σε φέτες.