Υλικά
1 κιλό χοιρινό κομμένο σε μερίδες
1 φλιτζάνι λάδι
2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 ποτηράκι κρασί
2 κουταλάκια μουστάρδα
αλάτι και πιπέρι
1 φλιτζάνι λάδι
2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 ποτηράκι κρασί
2 κουταλάκια μουστάρδα
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
-Βάζετε σε μία κατσαρόλα το λάδι να κάψει-Προσθέτετε τα κρεμμύδια και τσιγαρίζετε
-Ρίχνετε το κρέας
-Σβήνετε με κρασί
-Αλατοπιπερώνετε
-Προσθέτετε 2 φλιτζάνια νερό όπου έχετε διαλύσει την μουστάρδα
-Σκεπάζετε την κατσαρόλα και αφήνετε να σιγοβράσει μέχρι να μείνει με την σάλτσα του.