Υλικά (1)
250 γρ. συκωτάκια κοτόπουλου
250 γρ. ντομάτες κομμένες σε λεπτές φέτες
3 κόκκινα κρεμμύδια
3 σκελίδες σκόρδοc
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
λάδι για τηγάνισμα
250 γρ. ντομάτες κομμένες σε λεπτές φέτες
3 κόκκινα κρεμμύδια
3 σκελίδες σκόρδοc
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση
1. Τεμαχίζουμε τις πιπεριές, το σκόρδο και τα κρεμμύδια και τα τηγανίζουμε στο λάδι. Μόλις σκουρύνουν, προσθέτουμε τα συκωτάκια, τα πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι και τα τηγανίζουμε όλα μαζί. Τηγανίζουμε μαζί και τις ντομάτες.2. Σερβίρεται με λευκό ρύζι Ινδονησίας (χωρίς αλάτι ή βούτυρο)
3. Επίσης πηγαίνει θαυμάσια με sajoer lodeh.