Υλικά
180 γρ. αλεύρι
80 γρ. ζάχαρη
4 μήλα γκολντεν
4 μπισκότα αμαρέτι
2 αυγά
2/3 του νεροπότηρου γάλα
2 κουτ της σούπας μαγιά σε σκόνη
εξτρά παρθένο ελαιόλαδο
κανέλα σε σκόνη
1 κουτ. της σούπας ζάχαρη αχνή
80 γρ. ζάχαρη
4 μήλα γκολντεν
4 μπισκότα αμαρέτι
2 αυγά
2/3 του νεροπότηρου γάλα
2 κουτ της σούπας μαγιά σε σκόνη
εξτρά παρθένο ελαιόλαδο
κανέλα σε σκόνη
1 κουτ. της σούπας ζάχαρη αχνή
Εκτέλεση
Θρυμματίζουμε τα αμαρέτιΧτυπάμε σε ένα μπολ τα αυγά με τη ζάχαρη τα αμαρέτι τα αλεύρι με τη μαγιά, μια πρέζα κανέλα, το γλυκό κρασί και το γάλα και ανακατεύουμε προσεκτικά.
Καλύπτουμε το κουρκούτι με διαφανή μεμβράνη και το αφήνουμε στην άκρη για 3 ώρες.
Καθαρίζουμε τα μήλα και τα κόβουμε σε φέτες 1 εκατοστού.
Ζεσταίνουμε το τηγάνι με άφθονο λάδι και τηγανίζουμε τα μήλα αφού τα περάσουμε από το κουρκούτι και μετά τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη αχνή και τα σερβίρουμε ζεστά.