Ταλιατέλες με συκωτάκια κοτόπουλου 2 ψήφοι

Ταλιατέλες με συκωτάκια κοτόπουλου
 
 

Υλικά (4 μερίδες)


3 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι κομμένο
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
350 γρ συκωτάκια κοτόπουλου κομμένα
1 κουταλιά μαϊντανός ψιλοκομμένος
1 κουταλιά μαντζουράνα φρέσκια και θυμάρι κομμένα (ή από 1 κουταλάκι ξηρά)
175 γρ μανιτάρια μικρά κομμένα σε λεπτές φέτες
150 ml κόκκινο κρασί
150 ml ζωμός
αλάτι και πιπέρι μαύρο
500 γρ. ταλιατέλες

Εκτέλεση

1. Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι, προσθέτουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο και σοτάρουμε για λίγα λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε τα συκωτάκια, τα μυρωδικά και τα μανιτάρια και τα αφήνουμε να ροδίσουν ελαφρά. Μετά προσθέτουμε το κρασί, το ζωμό, αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση. Αφήνουμε να πάρει βράσει και σιγοβράζουμε για 15 λεπτά.
2. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό και το επαναφέρουμε στην κατσαρόλα του.
3. Ρίχνουμε τη σάλτσα πάνω στο ζυμαρικό και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε αμέσως σε ζεσταμένα πιάτα.
3 αστέρια από 2 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες