Υλικά (4)
1 κιλό σπανάκι
1 κρεμμύδι ξερό
2 κ. σ βούτυρο
τυρί φέτα
2-3 αυγά
αλάτι
πιπέρι
1 κρεμμύδι ξερό
2 κ. σ βούτυρο
τυρί φέτα
2-3 αυγά
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίστε και πλένετε το σπανάκι, βράστε το και σουρώστε το. Περάστε τα κρεμμύδια από τον τρίφτη και σοτάρετε με λίγο βούτυρο μαζί με το σπανάκι. Αδειάστε σε ένα ταψάκι τα σοταρισμένα υλικά και ανακατέψτε τα με τριμμένο τυρί. Προσθέστε το πιπέρι και σπάστε στην επιφάνεια τα αυγά μάτια. Βάλτε το ταψάκι στο φούρνο 5-10 λεπτά να ψηθούν τα αυγά. Αν θέλετε βάλτε στο μείγμα λουκάνικα φραγκφούρτης μικρά και ζαμπόν κομμένο σε κύβους.
|