Σπανάκι με παρμεζάνα και αμύγδαλα
Γίνεται και με κατεψυγμένο σπανάκι, αλλά με φρέσκο είναι σαφώς καλύτερο.
Υλικά (4-6)
1 κουταλιά (15 ml) ελαιόλαδο
900 γρ. φύλλα από σπανάκι πλυμένα και ξακρισμένα
1/4 φλιτζ. (60 ml) καβουρδισμένα και τεμαχισμένα αμύγδαλα
2 κουταλιές (30 ml) τυρί παρμεζάνα τριμμένο
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά τη γεύση
900 γρ. φύλλα από σπανάκι πλυμένα και ξακρισμένα
1/4 φλιτζ. (60 ml) καβουρδισμένα και τεμαχισμένα αμύγδαλα
2 κουταλιές (30 ml) τυρί παρμεζάνα τριμμένο
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά τη γεύση