Υλικά (4 μερίδες)
350 γρ. σπαγγέτι
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
1 κουταλιά λάδι
1 μικρή κονσέρβα ξεφλουδισμένες τομάτες
λίγο θυμάρι και δεντρολίβανο
1/2 κ.γ. τριμμένο μοσχοκάρυδο
1 κονσέρβα τόνου σε νερό
1 κουταλιά κάπαρη
αλάτι - πιπέρι
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
1 κουταλιά λάδι
1 μικρή κονσέρβα ξεφλουδισμένες τομάτες
λίγο θυμάρι και δεντρολίβανο
1/2 κ.γ. τριμμένο μοσχοκάρυδο
1 κονσέρβα τόνου σε νερό
1 κουταλιά κάπαρη
αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση
1. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και λιώνουμε το σκόρδο. Τα σοτάρουμε ελαφρά στο λάδι. Προσθέτουμε τον τόνο τριμμένο. Αφού πάρει λίγο, προσθέτουμε τις τομάτες, το θυμάρι, το δεντρολίβανο, το μοσχοκάρυδο, το αλάτι, το πιπέρι, την κάπαρη στο τέλος. Αν είναι ξηρό, προσθέτουμε γάλα ή κρέμα.2. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε τα σπαγγέτι, τα αναμιγνύουμε με τη σάλτσα και σερβίρουμε.