Υλικά (6 μερίδες)
1/2 κιλό μοσχάρι ή χοιρινό
3 πατάτες
2 ντομάτες
2 κρεμμύδια
6 πίτες
τζατζίκι
μουστάρδα
3 πατάτες
2 ντομάτες
2 κρεμμύδια
6 πίτες
τζατζίκι
μουστάρδα
Εκτέλεση
-Κόβετε το κρέας σε μικρά κομματάκια-Τα βάζετε σε ένα μπολ με λάδι, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη για 2-3 ώρες
-Τα περνάτε από καλαμάκια και φτιάχνετε τα σουβλάκια
-Τα βάζετε στο γκρίλ να ψηθούν γυρνώντας όλες τις πλευρές
-Κόβετε τις πατάτες στο παραδοσιακό σχήμα και τις τηγανίζετε
-Εν τω μεταξύ ψιλοκόβετε τα κρεμμύδια και τις ντομάτες
-Τηγανίζετε και τις πίτες σε λίγο λάδι
-Παίρνετε μία πίτα και βάζετε μέσα ένα σουβλάκι, λίγη ντομάτα, λίγο κρεμμύδι και λίγες πατάτες
-Τυλίγετε σε μία χαρτοπετσέτα
-Προαιρετικά μπορείτε να προσθέσετε τζατζίκι ή μουστάρδα