Υλικά
1 κιλό μοσχάρι ή χοιρινό κομμένο σε τετράγωνα κομμάτια
6-8 μικρά κρεμμύδια κομμένα σε μεγάλα κομμάτια
4 πιπεριές κομμένες σε τετράγωνα κομμάτια
ρίγανη
λάδι
καλαμάκια
1 φλιτζάνι ρύζι
αλάτι και πιπέρι
6-8 μικρά κρεμμύδια κομμένα σε μεγάλα κομμάτια
4 πιπεριές κομμένες σε τετράγωνα κομμάτια
ρίγανη
λάδι
καλαμάκια
1 φλιτζάνι ρύζι
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
-Βάζετε σε ένα μπολ το κρέας με λάδι, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη για 2-3 ώρες-Τα περνάτε από καλαμάκια και φτιάχνετε τα σουβλάκια ως εξής κρέας, πιπεριά και κρεμμύδι μέχρι να γεμίσει το καλαμάκι
-Τα βάζετε στο γκρίλ να ψηθούν γυρνώντας όλες τις πλευρές
-Εν τω μεταξύ ετοιμάζετε το ρύζι
-Σερβίρετε σε πιάτο το σουβλάκι και δίπλα το ρύζι.