Υλικά (2 μερίδες)
1/8 κουταλάκια σκόρδο ψιλοκομμένο και κοπανιστό με λίγο αλάτι
1 κουταλάκι χυμός λεμονιού
1 κουταλιά ελαιόλαδο
τα μικρά εσωτερικά φύλλα ενός μαρουλιού
4 ελιές καλαματιανές ξεσποριασμένες και κομμένες σε φέτες
3 ραπανάκια κομμένα σε λεπτά κομμάτια
1 κουταλάκι φρέσκα φύλλα μέντας κομμένα
1 κουταλάκι χυμός λεμονιού
1 κουταλιά ελαιόλαδο
τα μικρά εσωτερικά φύλλα ενός μαρουλιού
4 ελιές καλαματιανές ξεσποριασμένες και κομμένες σε φέτες
3 ραπανάκια κομμένα σε λεπτά κομμάτια
1 κουταλάκι φρέσκα φύλλα μέντας κομμένα