Υλικά
30 σου έτοιμα
600 γρ. παγωτό βανίλια
200 γρ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη
1 φλ .καφέ κρέμα γάλακτος
1 κ. σ. μπράντι
100 γρ. καβουρδισμένα και χοντροκομμένα αμύγδαλα
600 γρ. παγωτό βανίλια
200 γρ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη
1 φλ .καφέ κρέμα γάλακτος
1 κ. σ. μπράντι
100 γρ. καβουρδισμένα και χοντροκομμένα αμύγδαλα
Εκτέλεση
Βγάζετε το παγωτό από την κατάψυξη και παίρνετε τα σου και τα ανοίγετε με ένα μαχαιράκι, χωρίς να τα κόψετε εντελώς, στην μέση. Με ένα κουταλάκι τα γεμίζετε παγωτό. Τα βάζετε σε δίσκο και τα φυλάτε στην κατάψυξη.Σε ένα κατσαρολάκι βράζετε το μπράντι με την κρέμα γάλακτος. Μόλις τα υλικά ενωθούν, ρίχνετε και την κουβερτούρα, βγάζετε από την φωτιά και ανακατεύετε μέχρι η σοκολάτα να λιώσει.
Βγάζετε τα σου από την κατάψυξη, τα βάζετε σε μια πιατέλα, τα περιχύνετε με την σάλτσα της σοκολάτας και με τα καβουρδισμένα αμύγδαλα.
Το γλυκάκι μας είναι έτοιμο.