Υλικά (6-8 μερίδες)
250 γρ. πεταλούδες, μακαρόνι ή άλλο κοντό ζυμαρικό
250 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς άπαχος
1 κονσέρβα των 450 γρ. φασόλια κόκκινα ξεπλυμένα και στραγγισμένα
1/8 κουταλάκι κύμινο τριμμένο
1 κουταλάκι σκόνη τσίλι
2 μέτριες ντομάτες ξεσποριασμένες και τεμαχισμένες
2 κονσέρβες των 250 γρ. καλαμπόκι στραγγισμένες
1 μικρή πράσινη πιπεριά τεμαχισμένη
1/2 φλιτζ. τυρί τσένταρ ξυσμένο
1/2 φλιτζ. πράσινα κρεμμυδάκια κομμένα σε φέτες
1 φλιτζ. κοινό γιαούρτι άπαχο
1/2 φλιτζ. μέτρια σάλσα
1/2 φλιτζ. τορτίγιες σπασμένες
250 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς άπαχος
1 κονσέρβα των 450 γρ. φασόλια κόκκινα ξεπλυμένα και στραγγισμένα
1/8 κουταλάκι κύμινο τριμμένο
1 κουταλάκι σκόνη τσίλι
2 μέτριες ντομάτες ξεσποριασμένες και τεμαχισμένες
2 κονσέρβες των 250 γρ. καλαμπόκι στραγγισμένες
1 μικρή πράσινη πιπεριά τεμαχισμένη
1/2 φλιτζ. τυρί τσένταρ ξυσμένο
1/2 φλιτζ. πράσινα κρεμμυδάκια κομμένα σε φέτες
1 φλιτζ. κοινό γιαούρτι άπαχο
1/2 φλιτζ. μέτρια σάλσα
1/2 φλιτζ. τορτίγιες σπασμένες
Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό.2. Σε μια μέτρια χύτρα σκουραίνουμε τον κιμά και στραγγίζουμε. Προσθέτουμε τα φασόλια, το κύμινο και το τσίλι. Ζεσταίνουμε.
3. Σε ένα μεγάλο μπολ αναμιγνύουμε το ζυμαρικό, το μίγμα του κρέατος, τις ντομάτες, το καλαμπόκι, την πιπεριά, το τυρί και τα κρεμμύδια.
4. Σε ένα μικρό μπολ αναμιγνύουμε το γιαούρτι με τη σάλσα. Τα προσθέτουμε στο μίγμα της σαλάτας και ανακατεύουμε καλά.
5. Σερβίρουμε κρύο ή ζεστό, γαρνίροντας με τις τορτίγιες και με επί πλέον σάλσα.