Υλικά (6 μερίδες)
500 γρ. πέννες
8 κουταλιές ελαιόλαδο παρθένο
1 κουταλάκι ξύδι βαλσαμικό
3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
1 κ.γ. καγιέν
3 πιπεριές τσίλι
12 τοματάκια κομμένα στη μέση
1 φλιτζ. κρεμμύδι κομμένο σε κύβους
1/4 φλιτζ. μαϊντανός κομμένος
1 φλιτζ. σος πέστο
8 κουταλιές ελαιόλαδο παρθένο
1 κουταλάκι ξύδι βαλσαμικό
3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
1 κ.γ. καγιέν
3 πιπεριές τσίλι
12 τοματάκια κομμένα στη μέση
1 φλιτζ. κρεμμύδι κομμένο σε κύβους
1/4 φλιτζ. μαϊντανός κομμένος
1 φλιτζ. σος πέστο
Εκτέλεση
1. Σε ένα μεγάλο μπολ αναμιγνύουμε και ανακατεύουμε.2. Σε ένα μεγάλο τηγάνι σοτάρουμε το ελαιόλαδο, το ξύδι, το σκόρδο, το πιπέρι καγιέν, τις ντομάτες, τις πιπεριές και το μαϊντανό 5 λεπτά.
3. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό, το βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ, το αναμιγνύουμε με τη σος πέστο καιτη σάλτσα και σερβίρουμε.