Υλικά (2-4 μερίδες)
300 γρ. πέννες
270 γρ. γαρίδες βρασμένες και καθαρισμένες
1 φλυτζ παχιά κρέμα
1 κουταλιά Madras κάρυ
2 φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα
1 κουταλιά χυμός λεμονιού
270 γρ. γαρίδες βρασμένες και καθαρισμένες
1 φλυτζ παχιά κρέμα
1 κουταλιά Madras κάρυ
2 φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα
1 κουταλιά χυμός λεμονιού
Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε τις πέννες και τις επαναφέρουμε στην κατσαρόλα τους. Προσθέτουμε την κρέμα, το κάρι και τα φρέσκα κρεμμυδάκια.2. Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά, αναμιγνύοντας απαλά, 8-10 λεπτά, ώσπου η σάλτσα να γίνει παχύρρευστη.
3. Ρίχνουμε ανακατεύοντας το χυμό λεμονιού και τις γαρίδες και ζεσταίνουμε. Σερβίρουμε με τριμμένη τυρί, αν θέλουμε.