Υλικά (4 μερίδες)
1 κουταλιά ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια κομμένα σε πολύ λεπτές φέτες
3 μέτρια μήλα κομμένα σε πολύ λεπτές φέτες κατά μήκος
1,25 φλιτζ. γαρίδες καθαρισμένες
0,75 φλιτζ. ξηρό λευκό κρασί
1 κουταλάκι κάρι
350 γρ. σπαγγέτι
Εκτέλεση
1. Σοτάρουμε στο λάδι τα κρεμμύδια μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε τις γαρίδες και μαγειρεύουμε για 1-2 λεπτά, μετά το κρασί, το κάρι, τα μήλα και μαγειρεύουμε καλά.2. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό και το βάζουμε στη σάλτσα της γαρίδας. Αναμιγνύουμε για 2 λεπτά πάνω στη φωτιά.