Υλικά (4-6 μερίδες)
1 κιλό πατάτες
50 ml λάδι
χυμός από 1 μέτριο λεμόνι
1 κουτ. της σούπας μουστάρδα
1 κύβο κνορ
100 ml νερό
πιπέρι
σκόρδο
ρίγανη
δεντρολίβανο
50 ml λάδι
χυμός από 1 μέτριο λεμόνι
1 κουτ. της σούπας μουστάρδα
1 κύβο κνορ
100 ml νερό
πιπέρι
σκόρδο
ρίγανη
δεντρολίβανο
Εκτέλεση
-καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες (κυδωνάτες)-βάζουμε στο μπλέντερ τα υπόλοιπα υλικά και τα ενοποιούμε
-βάζουμε τις πατάτες σε ένα ταψί και τις περιχύνουμε με το μίγμα
-ψήνουμε στο φούρνο στους 180-200 για 1 ώρα περίπου στον αέρα