Πάπια μαρινάτη 14 ψήφοι

Πάπια μαρινάτη
 
 

Υλικά (4 μερίδες)


1 πάπια 1,5-2 κιλά (κομμένη σε στήθη και μπούτια)
Για τη μαρινάδα:
1 φλιτζάνι κέτσαπ
1/2 φλιτζάνι σόγια σως
2-3 κουταλιές μέλι
1/2 κεφάλι σκόρδο κομμένο σε λεπτές φέτες

Εκτέλεση

1. Μαρινάρουμε τα κομμάτια της πάπιας για 4 ώρες.
2. Βάζουμε τη πάπια σε ένα ταψί, την αλείφουμε με τη μαρινάδα και την ψήνουμε στο φούρνο στους 180ο-200ο για ½ ώρα, αλείφοντάς την τακτικά με μαρινάδα.
3. Σερβίρουμε με ρύζι με λαχανικά σοτέ.
3 αστέρια από 14 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες