Υλικά (8 μερίδες)
500 γρ τρυφερά φιλέτα στρουθοκαμήλου (περίπου 4 εκ. πάχος)
Μαρινάδα:
2/3 φλιτζ. ξίδι βαλσάμικο
1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο
2 κουταλιές σκόρδο ψιλοκομμένο
1 κουταλιά δεντρολίβανο λιωμένο
1 κουταλιά φύλλα θυμαριού
1 κουταλάκι πιπέρι μαύρο φρεσκοαλεσμένο
Μαρινάδα:
2/3 φλιτζ. ξίδι βαλσάμικο
1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο
2 κουταλιές σκόρδο ψιλοκομμένο
1 κουταλιά δεντρολίβανο λιωμένο
1 κουταλιά φύλλα θυμαριού
1 κουταλάκι πιπέρι μαύρο φρεσκοαλεσμένο
Εκτέλεση
1. Αναμιγνύουμε τα συστατικά της μαρινάδας σε μια πλαστική σακούλα, προσθέτουμε το κρέας και το γυρίζουμε για να καλυφθεί καλά. Ασφαλίζουμε τη σακούλα και αφήνουμε να μαριναριστεί στο ψυγείο για 1 ώρα, γυρίζοντάς την που και που.2. Βγάζουμε το κρέας από τη μαρινάδα,την οποία πετάμε. Βάζουμε το κρέας στη σχάρα ενός γκριλ, ώστε η επιφάνειά του να απέχει 8-12 εκ. από τη φωτιά. Ψήνουμε για 26-31 λεπτά για μέτριο-άψητο προς μέτριο, γυρίζοντάς το μια φορά. Το κόβουμε σε φέτες.