Μυδοπίλαφο με μάραθο
Είναι πολύ απλό. Αν ζείτε κοντά σε αγρό κάπου θα υπάρχει φυτρωμένο μάραθο άγριο. Αν όχι μπορείτε να το βρείτε σε κάποιο σούπερ μάρκετ. Το φτιάχνουμε στο Μεσολόγγι ,έχω φάει και στο Γαλαξίδι και στην Λευκάδα και είναι γευστικότατο.
Υλικά (4 μερίδες)
1/2 κιλό μύδια κατεψυγμένα η φρέσκα
1 μικρό ματσάκι μάραθο ψιλοκομμένο
αλάτι και πιπέρι
1 1/2 ποτήρι του κρασιού ρύζι για πιλάφι.
1 κρεμμύδι τριμμένο
2 κρεμμυδάκια κομματιασμένα
2 σκελίδες σκόρδο κομμένες ροδελίτσες
λίγο κρασάκι άσπρο
λαδί για το τηγάνι
1 μικρό ματσάκι μάραθο ψιλοκομμένο
αλάτι και πιπέρι
1 1/2 ποτήρι του κρασιού ρύζι για πιλάφι.
1 κρεμμύδι τριμμένο
2 κρεμμυδάκια κομματιασμένα
2 σκελίδες σκόρδο κομμένες ροδελίτσες
λίγο κρασάκι άσπρο
λαδί για το τηγάνι