Μπιφτέκια γαλοπούλας με φρέσκα μυρωδικά και μαυροκούκι 1 ψήφοι

Από ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Μπιφτέκια γαλοπούλας με φρέσκα μυρωδικά και μαυροκούκι
Το μαυροκούκι είναι ένα μπαχαρικό με ελαφριά πιπεράτη γεύση που θυμίζει κρεμμύδι. Δοκιμάστε το με ψητά πουλερικά, με λευκά τυριά ή πασπαλίστε την επιφάνεια μιας πίτας που ψήνετε. Είναι τέλειο!
 
 

Υλικά (4-6)

600 γρ. κιμάς από φιλέτο γαλοπούλας
4 φέτες ψωμί του τοστ
2 αυγά
1/4 φλ. ελαιόλαδο
1 χούφτα ανάμεικτα φρέσκα μυρωδικά ψιλοκομμένα (ότι σας αρέσει)
1 κ. σ. μαυροκούκι
αλάτι

Εκτέλεση

Κόβετε τις φέτες του ψωμιού σε μικρά κομμάτια και τις τρίβετε στο πίμερ μέχρι να γίνουν ψίχουλα. Βάζετε τα ψίχουλα του ψωμιού, το ελαιόλαδο, το μαυροκούκι και τα φρέσκα μυρωδικά μαζί με τον κιμά σε ένα μπολ. Αλατίζετε και ζυμώνετε το μείγμα. Στο μεταξύ, ζεσταίνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι, πλάθετε τα μπιφτέκια με πάχος περίπου 2 εκατοστά και τα ψήνετε από 2 έως 3 λεπτά από κάθε πλευρά.
Καλή σας όρεξη!
0 αστέρια από 1 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες