Υλικά
2 κομμάτια μπακαλιάρος παστός
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 κονσέρβες τοματάκι
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
αλάτι και πιπέρι
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 κονσέρβες τοματάκι
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
-Βάζετε από βραδύς τον μπακαλιάρο σε νερό να ξαλμυρίσει φροντίζοντας όσο μπορείτε να αλλάζετε το νερό-Σε μία κατσαρόλα βάζετε το ελαιόλαδο να κάψει
-Προσθέτετε τον μαϊντανό και τα κρεμμύδια και τσιγαρίζετε
-Ρίχνετε την τομάτα
-Προσθέτετε το σκόρδο
-Αλατοπιπερώνετε
-Αφήνετε να σιγοβράσει για 15 λεπτά περίπου
-Σε ένα ταψί βάζετε το μπακαλιάρο
-Ρίχνετε από πάνω τη σάλτσα και 2 φλιτζάνια νερό
-Ψήνετε σε μέτριο φούρνο.