Μοσχάρι βραστό 24 ψήφοι

Μοσχάρι βραστό
 
 

Υλικά

1 κιλό κιλό μοσχάρι
5-6 κρεμμύδια μικρά
4-5 καρότα
2-3 ρίζες σέλινο
λίγο λάδι
αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

-Βάζετε το λάδι σε μία κατσαρόλα να κάψει
-Ρίχνετε τα μισά κρεμμύδια και τα τσιγαρίζετε ελαφρά
-Προσθέτετε το κρέας και αφού το φέρετε δύο βόλτες, το σκεπάζετε με νερό, προσθέτετε τα λαχανικά και τα αφήνετε να βράσουν όλα μαζί σε σιγανή φωτιά.
4 αστέρια από 24 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες