Υλικά
1 κότα
3 καρότα κομμένα σε ροδέλες
4 πατάτες μικρές κομμένες στα 8
5 ρίζες από σέλινο κομμένες στη μέση
2 κρεμμύδια μικρά ολόκληρα
αλάτι, πιπέρι
3 καρότα κομμένα σε ροδέλες
4 πατάτες μικρές κομμένες στα 8
5 ρίζες από σέλινο κομμένες στη μέση
2 κρεμμύδια μικρά ολόκληρα
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
-Βάζετε την κότα μέσα σε μία κατσαρόλα και τη σκεπάζετε με νερό να βράσει-Αλατοπιπερώνετε
-Προσθέτετε τα καρότα, τα κρεμμύδια, το σέλινο και τις πατάτες
-Χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε να σιγοβράζουν
-Μόλις ψηθεί η κότα την βγάζουμε σε μία πιατέλα και γύρω από αυτήν τα λαχανικά.