Μοσχάρι ψητό κατσαρόλας 16 ψήφοι

Μοσχάρι ψητό κατσαρόλας
 
 

Υλικά (4 μερίδες)

1 κιλό κρέας μοσχάρι
4 κουταλιές της σούπας λάδι
1 κρεμμύδι
1 φύλλο δάφνης
1 ποτηράκι κρασί αρετσίνωτο
αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

-Αλατοπιπερώνετε το κρέας
-Βάζετε στην κατσαρόλα το λάδι.
-Όταν ζεσταθεί, βάζετε το κρέας, το κρεμμύδι και τη δάφνη και τα αφήνουμε να τσιγαριστούν όλα μαζί.
-Τα σβήνετε με το αρετσίνωτο κρασί
-Προσθέτετε ένα ποτήρι νερό και αφήνετε να ψηθεί επί 2-2 1/2 ώρες περίπου προσθέτοντας κάθε φορά ένα ποτήρι νερό όταν σώνεται το προηγούμενο.
2 αστέρια από 16 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες