Μοσχάρι με κριθαράκι στο φούρνο 120 ψήφοι

Μοσχάρι με κριθαράκι στο φούρνο
 
 

Υλικά (4-6 μερίδες)

1 κιλό μοσχάρι
1/2 πακέτο κριθαράκι
3 φρέσκιες ντομάτες
3 κουταλιές της σούπας βούτυρο
6 κουταλιές της σούπας κεφαλοτύρι τριμμένο
5 φλιτζάνια νερό
αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

-Αλατοπιπερώνετε το κρέας
-Τρίβετε στον τρίφτη τις ντομάτες
-Βάζετε το κρέας στο ταψί
-Προσθέτετε το βούτυρο και την μισή ποσότητα ντομάτας
-Ψήνετε σε μέτριο φούρνο έως να ροδίσει και να μισοψηθεί
-Προσθέτετε το νερό και την υπόλοιπη ντομάτα και μόλις βράσουν ρίχνετε το κριθαράκι και ανακατεύετε που και που να μην κολλήσει
-Σερβίρεται με κεφαλοτύρι.
1 αστέρια από 120 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες