Υλικά
1 κιλό μοσχάρι
1 κιλό αρακάς
4 κουταλιές της σούπας βούτυρο
1/3 ματσάκι άνηθο
3 φρέσκιες ντομάτες
αλάτι και πιπέρι
1 κιλό αρακάς
4 κουταλιές της σούπας βούτυρο
1/3 ματσάκι άνηθο
3 φρέσκιες ντομάτες
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
-Αλατοπιπερώνετε το μπούτι-Το βάζετε στο ταψί
-Τρίβετε τις ντομάτες στο τρίφτη
-Προσθέτετε τη μισή ποσότητα ντομάτας στο ταψί
-Λιώνετε το βούτυρο και περιχύνετε το κρέας
-Ψήνετε σε μέτριο φούρνο έως να μισοψηθεί
-Προσθέτετε 1-2 φλιτζάνια νερό και την υπόλοιπη ντομάτα και μόλις βράσουν ρίχνετε τον αρακά και ανακατεύετε που και που να μην κολλήσει.