Υλικά
400 γρ. σκαλοπίνια από μοσχαράκι γάλακτος ή φιλετάκια χοιρινού
2 κρεμμύδια σε φέτες
1 κ. σ. μουστάρδα Ντιζόν
120 γρ. PHILADELPHIA Light
350 γρ. ταλιατέλες
1 κ. σ. λάδι
φύλλα από 2 κλαδάκια θυμάρι
2 κρεμμύδια σε φέτες
1 κ. σ. μουστάρδα Ντιζόν
120 γρ. PHILADELPHIA Light
350 γρ. ταλιατέλες
1 κ. σ. λάδι
φύλλα από 2 κλαδάκια θυμάρι
Εκτέλεση
Κόψτε το κρέας σε λεπτές λωρίδες. Ζεστάνετε το λάδι σε ένα τηγάνι και σοτάρετε το κρέας για 2 λεπτά. Προσθέστε το κρεμμύδι και σοτάρετε για άλλα 5 λεπτά πριν προσθέσετε τη μουστάρδα και το θυμάρι.Μαγειρέψτε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Προσθέστε το Philadelphia στο κρέας και ανακατέψτε καλά.
Εάν η σάλτσα είναι πολύ παχιά προσθέστε μία κουταλιά από το νερό στο οποίο έχουν βράσει τα ζυμαρικά. Στραγγίστε τα ζυμαρικά και σερβίρετε με το κρέας και τη σάλτσα.