Μοσχαρίσιες μπριζόλες αλά μαρσάλα
Μαρσάλα είναι ένα ιταλικό (σικελιάνικο) γλυκό κρασί που χρησιμοποιείται στη μαγειρική και στη ζαχαροπλαστική και είναι βάση του ιταλικού γλυκού ζαμπαλιονέ (zabaglione).
Υλικά (4 μερίδες)
4 μοσχαρίσιες μπριζόλες
1/2 κούπα κρασί μαρσάλα
1/2 κούπα αλεύρι
8 κ.σ. ελαιόλαδο
1/4 κουτ. γλυκού κανέλα
αλάτι, πιπέρι
1/2 κούπα κρασί μαρσάλα
1/2 κούπα αλεύρι
8 κ.σ. ελαιόλαδο
1/4 κουτ. γλυκού κανέλα
αλάτι, πιπέρι