Υλικά
συκωτάκια πουλιών
φρέσκο κρεμμυδάκι
1 σκελίδα σκόρδο
αποξηραμένα φρούτα
ελάχιστο μπράντυ
κονιάκ(1 σφηνάκι)
αλάτι-πιπέρι
μισό ποτηράκι κόκκινο κρασί
κάστανα
κουκουνάρι
ξινόμηλο
ψίχα αμυγδάλου
φρέσκο κρεμμυδάκι
1 σκελίδα σκόρδο
αποξηραμένα φρούτα
ελάχιστο μπράντυ
κονιάκ(1 σφηνάκι)
αλάτι-πιπέρι
μισό ποτηράκι κόκκινο κρασί
κάστανα
κουκουνάρι
ξινόμηλο
ψίχα αμυγδάλου
Εκτέλεση
Κόβουμε σε μικρά κομματάκια τα συκωτάκια μας και ζεματίζουμε. Ξαφρίζουμε και αποσύρουμε από τη φωτιά. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε ελάχιστο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι μαζί με τη σκελίδα σκόρδου(επίσης ψιλοκομμένη).Προσθέτουμε τα αποξηραμένα φρούτα [βερίκοκο, δαμάσκηνο, ανανάς ή κάποιο άλλο της αρεσκείας μας (μαριναρισμένα σε μπράντυ)].Σβήνουμε με κονιάκ προσθέτουμε αλάτι-πιπέρι και το κόκκινο κρασί. Στη συνέχεια βάζουμε τα ψημένα κάστανα, το κουκουνάρι, το ξινόμηλο(κομμένο σε μικρά κυβάκια) και τη ψίχα αμυγδάλου. Τα σοτάρουμε όλα μαζί ανακατεύοντας και αποσύρουμε από τη φωτιά.Εάν θέλουμε μπορούμε να τη σερβίρουμε ξεχωριστά με φιλέτο γαλοπούλας.