Μελωμένος ανθότυρος 1 ψήφοι

Από ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Μελωμένος ανθότυρος
Πρόκειται για το απλούστερο επιδόρπιο στον κόσμο, το οποίο συνηθίζεται πολύ στη Κρήτη.
 
 

Υλικά

600 γρ. ανθότυρο κομμένο σε φέτες
6 κ. σ. μέλι θυμαρίσιο
150 γρ. καρυδόψιχα
1 πρέζα κανέλα

Εκτέλεση

Απλώνετε τις φέτες του ανθότυρου σε μια πιατέλα, δίνοντας τους ότι καλλιτεχνικό σχήμα θέλετε.
Περιχύνετε με το θυμαρίσιο μέλι, να ακουμπάει σε όλες τις φέτες.
Πασπαλίζετε με το καρύδι και την κανέλα.
Αυτό είναι όλο, και είναι εκπληκτικό.
0 αστέρια από 1 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες