Υλικά (4)
500 γρ. ρικότα
12 μπισκότα digestive
1/2 φλ. κρέμα γάλακτος με λίγα λιπαρά
4 κ. σ. ζάχαρη άχνη
3 κ. σ. μαρμελάδα
12 μπισκότα digestive
1/2 φλ. κρέμα γάλακτος με λίγα λιπαρά
4 κ. σ. ζάχαρη άχνη
3 κ. σ. μαρμελάδα
Εκτέλεση
Τρίβετε τα μπισκότα στο μούλτι μέχρι να γίνουν σαν σκόνη. Την απλώνετε στην βάση των ποτηριών. Σε ένα μπολ βάζετε την ρικότα, την κρέμα, την άχνη και ανακατεύετε το μείγμα μέχρι μα ομογενοποιηθεί.Μοιράζετε την κρέμα στα ποτήρια. Ανακατεύετε τη μαρμελάδα με 2 κ. σ. νερό και την ρίχνετε στην επιφάνεια της κρέμας. Αφήνετε τα τσιζκέικ στο ψυγείο μέχρι να τα σερβίρετε.