Υλικά (4 μερίδες)
225 γρ. μακαρονάκι ή κοχύλι βρασμένο και στραγγισμένο, 150 ml μαγιονέζα
150 γρ. άπαχο γιαούρτι
2 κ.σ. τοματοπολτός ή κέτσαπ
2-3 σταγόνες tabasco
2-3 μίσχοι σέλερι πλυμένοι και κομμένοι
1/2 μαρούλι πλυμένο, χυμός 1 λεμονιού
8-12 μεγάλες γαρίδες με το κέλυφος, βρασμένες ή στον ατμό για γαρνίρισμα
100 γρ. μικρές γαρίδες βρασμένες ή στον ατμό και ξεφλουδισμένες
150 γρ. άπαχο γιαούρτι
2 κ.σ. τοματοπολτός ή κέτσαπ
2-3 σταγόνες tabasco
2-3 μίσχοι σέλερι πλυμένοι και κομμένοι
1/2 μαρούλι πλυμένο, χυμός 1 λεμονιού
8-12 μεγάλες γαρίδες με το κέλυφος, βρασμένες ή στον ατμό για γαρνίρισμα
100 γρ. μικρές γαρίδες βρασμένες ή στον ατμό και ξεφλουδισμένες
Εκτέλεση
1. Βάζουμε το βρασμένο ζυμαρικό σε ένα μπολ.2. Ανακατεύουμε τη μαγιονέζα και το γιαούρτι με τον τοματοπολτό και το tabasco.
3. Ρίχνουμε το χυμό λεμονιού πάνω στις γαρίδες.
4. Απλώνουμε το μαρούλι και το σέλερι κυκλικά στον πάτο ενός μπολ σαλάτας.
5. Προσθέτουμε το μίγμα μαγιονέζας, γιαουρτιού κλπ. στο ζυμαρικό με τις γαρίδες και ανακατεύουμε καλά.
6. Ρίχνουμε τις γαρίδες και το ζυμαρικό στο κέντρο του μπολ με το μαρούλι και το σέλερι. Γαρνίρουμε με τις μεγάλες γαρίδες.