Υλικά
1/2 κιλό λάχανο κόκκινο και άσπρο
1 ξινόμηλο τριμμένο με την φλούδα
4 κ.σ. σταφίδα μαύρη
1/2 φλ. κουκουνάρι καβουρδισμένο
6 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
αλάτι (προαιρετικά)
Για την σάλτσα:
1/2 φλ. ελαιόλαδο
3 κ.σ. βαλσάμικο
χυμό από μισό λεμόνι
1 κ.γ. μουστάρδα
1 κ.γ. μέλι
1 ξινόμηλο τριμμένο με την φλούδα
4 κ.σ. σταφίδα μαύρη
1/2 φλ. κουκουνάρι καβουρδισμένο
6 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
αλάτι (προαιρετικά)
Για την σάλτσα:
1/2 φλ. ελαιόλαδο
3 κ.σ. βαλσάμικο
χυμό από μισό λεμόνι
1 κ.γ. μουστάρδα
1 κ.γ. μέλι