Υλικά (2 μερίδες)
1 κουνουπίδι
1/2 λεμόνι στιμμένο
αλάτι
λάδι
1/2 λεμόνι στιμμένο
αλάτι
λάδι
Εκτέλεση
Πλένουμε το κουνουπίδι πολύ καλά και το κόβουμε σε μέτρια κομμάτια. Το βράζουμε γύρω στα 20-25 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει αρκετά μαζί με λίγο αλάτι. Μετά το τοποθετούμε σε μία σαλατιέρα ή ένα μπολ και προσθέτουμε το λεμόνι και το λάδι. Αλατίζουμε και ανακατεύουμε προσεκτικά για να μη διαλυθεί και καλή μας όρεξη!Σημ: Αντί για λεμόνι μπορεί να χρησιμοποιήσουμε ξύδι.