Υλικά
1 κότα
1/4 φλιτζάνι λάδι
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι
1/4 φλιτζάνι λάδι
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
-Τρίβετε την κότα με μία λεμονόκουπα-Αλατοπιπερώνετε
-Βάζετε σε μία κατσαρόλα το λάδι να κάψει
-Προσθέτετε το κρεμμύδι και τσιγαρίζετε ελαφρά
-Προσθέτετε την κότα και τσιγαρίζετε
-Χαμηλώνετε την φωτιά
-Προσθέτετε ένα ποτήρι νερό σκεπάζετε και αφήνετε να βράσει
-Μόλις τελειώσει το νερό ξαναρίχνετε νερό σκεπάζετε και αφήνετε να βράσει
-Επαναλαμβάνετε μέχρι να ψηθεί.